Een unieke tuin met een persoonlijk tintje.

Tuin aanleg regio Lopik, IJsselstein, Nieuwegein en Utrecht

In de omgeving van Lopik kun je terecht bij van Zijl Tuinen voor een compleet aanbod in tuindesign en ontwerp. Ons hoveniersbedrijf richt zich in de regio op verschillende aspecten van het vak. Niet alleen onderhoud of renovaties, maar ook het kleine tuinwerk word gewaardeerd. Daarbij geven we een persoonlijk tintje aan ons werk door de unieke uitstraling en professioneel ouderwets vakmanschap. 

Het project 

Voor dit project hebben we een oud Hollanse tuin omgetoverd. De bewoners wilde een opknapbeurt voor hun tuin. We komen langs om de tuin te bekijken en te meten. Samen lopen we door de tuin om samen de wensen voor de tuin te bespreken. Vervolgens zal je samen met een ontwerper een ontwerp maken voor de tuin. Nadat het tuinontwerp is gemaakt wordt er ook gelijk een kostenplaatje opgestuurd met wat de totale tuinaanleg gaat kosten. dit is heel handig, zo ziet u direct of de ideale tuin binnen het budget past. 

Kwaliteit 

Tuinaanleg kan op verschillende manier worden gedaan. De hoveniers beginnen met inmeten van de tuin. Na het meten beginnen de hoveniers met het grondwerk. De tuinaanleg start met het leggen van de bestratingen en plaatsen van hekwerk of het aanleggen van bijzondere elementen zoals een vijver. Voor deze oud Hollanse Tuin hebben de hoveniers gebakken klinkers gecombineerd met hardhouten vlonder. In het midden van de tuin is er een houten tuinhuisje met overkapping aangebouwd. De hoveniers hebben de tuin beplant met heldergroen gras, fleurige bloemen en bomen.