Het ontstaan Van Zijl Tuinen

2 April 2013 de dag waarop het voor Van Zijl Tuinen allemaal begon, de dag dat Nick van Zijl als initiatiefnemer en eigenaar na een aantal stages en opdoen van relevante werkervaring besloot zijn eigen bedrijf bij de Kamer van Koophandel in te schrijven. De keuze voor het opstarten van Van Zijl Tuinen was een hele logische, omdat door de jaren heen duidelijk was geworden voor Nick dat hij er een eigen visie op na hield wat betreft tuinieren en deze ook duidelijk naar anderen kon overbrengen. Nick van Zijl levert sinds die dag unieke, sfeerolle, moderne, maar toch rustige tuinen.

 

Speerpunten

Gevestigd in Lopikerkapel timmert van Zijl Tuinen aan de weg om particulieren steeds beter en gerichter van dienst te kunnen zijn. We hechten veel waarde aan de klant ervaring en tevredenheid. Daarbij hebben we nog een aantal algemene speerpunten die we bij elke opdracht hoog in het vaandel houden. Kwaliteit, exclusiviteit en betrouwbaarheid zijn toch wel de belangrijkste.

 

Kwaliteit

We doen altijd ons uiterste best om het allerbeste materiaal te leveren, want liefste wil je jouw hele leven van een prachtige tuin genieten toch? 

 

Exclusiviteit en originaliteit

In ons ontwerp en beplantingplan willen we origineel, strak, modern en proffessioneel overkomen. De tuinen die door ons gerealiseerd zijn zult u gegarandeerd nergens anders vinden!

 

Samenwerking

Vertrouwen komt van twee kanten en is erg belangrijk bij een samenwerking. Van Zijl Tuinen heeft door de jaren heen zijn strepen verdient in het hoveniers vak. Om in de toekomst de mooiste tuinen van het land te blijven maken is het van belang dat wij onze klanten altijd een tevreden en voldaan gevoel geven. Voordat wij beginnen aan een opdracht bespreken wij van Van Zijl Tuinen eerst ons plan met je door. Het renoveren of aanleggen van een tuin zien wij dan ook als een proces waarbij je zelf nauw betrokken bent! Wij streven er naar elk project af te ronden naar tevredenheid van beide kanten en zullen dan ook niet stoppen voor beide partijen vinden dat het project 'af' is.

Neem contact op