Tuin aanleg Bilthoven, regio Utrecht

In de omgeving van Bilthoven kunt u terecht bij van Zijl Tuinen voor een compleet aanbod in tuindesign en ontwerp. Ons hoveniersbedrijf richt zich in de regio op verschillende aspecten van het vak. Niet alleen onderhoud of renovaties, maar ook het kleine tuinwerk word gewaardeerd. Daarbij geven we een persoonlijk tintje aan ons werk door de unieke uitstraling en professioneel ouderwets vakmanschap. 

Het project 

Voor dit project zijn onze hoveniers bijna 4 weken bezig geweest. De hele tuin hebben ze omgetoverd naar een moderne tuin. Onze hoveniers komen langs om de tuin te bekijken en te meten. Samen lopen we door de tuin om samen de wensen voor de tuin te bespreken. Vervolgens zal je samen met een ontwerper een ontwerp maken voor de tuin. Nadat de tuinontwerp is gemaakt wordt er ook gelijk een kostenplaatje opgestuurd met wat de totale tuinaanleg gaat kosten. Dit is heel handig, zo zie je direct of de ideale tuin binnen het budget past. 

Kwaliteit 

Tuinaanleg kan op verschillende manier worden gedaan. De hoveniers beginnen met inmeten van de tuin. Na het meten beginnen de hoveniers met de grondwerk. De tuinaanleg start met het leggen van de bestratingen en plaatsen van hekwerk of het aanleggen van bijzondere elementen zoals een vijver. Voor deze tuin hebben de hoveniers de tuin betegeld met natuursteen en een houten veranda. De bewoners wilde graag een moderne vijver bij hun tuin. De hoveniers hebben in het midden van de tuin een strakke vijver aangelegd met veel vissen erin. De tuin is ook aangelegd met helder groen gras en frisse beplantingen. Dit tuin is een ideaal plaatje geworden om in de zomer lekker buiten te gaan zitten en te genieten!