Verhoogde schutting, Montfoort regio Utrecht

In de omgeving van Montfoort kun je terecht bij van Zijl Tuinen voor een compleet aanbod in tuindesign en ontwerp. Ons hoveniersbedrijf richt zich in de regio op verschillende aspecten van het vak. Niet alleen onderhoud of renovaties, maar ook het kleine tuinwerk word gewaardeerd. Daarbij geven we een persoonlijk tintje aan ons werk door de unieke uitstraling en professioneel ouderwets vakmanschap. 

Het project 

Voor dit project heeft van Zijl Tuinen een verhoogde schutting gemaakt. Voor kleinere klusjes zoals hekwerk ben je altijd welkom bij van Zijl Tuinen. Wij nemen de klusjes graag uit je handen. 

Kwaliteit 

Wil je jouw tuin mooi afwerken, dan kan een houten schutting heel praktisch zijn. Een houten schutting geeft een warme uitstraling aan jouw tuin. Ons hoveniersbedrijf heeft een verhoogde schutting aangemaakt voor de achtertuin. De onderkant dient als keerwand dat we hebben bevestigd aan de palen. Tussen de palen hebben we geïmpregneerde schutting schermen gehangen. De geïmpregneerd schutting zorgt ervoor dat de hout beter bestand is tegen water, schimmel, houtrot en neemt de levensduur ten opzichte van onbehandeld hout enorm toe.