Tuin aanleg Nieuwegein regio Utrecht

In de omgeving van Nieuwegein kun je terecht bij van Zijl Tuinen voor een compleet aanbod in tuindesign en ontwerp. Ons hoveniersbedrijf richt zich in de regio op verschillende aspecten van het vak. Niet alleen onderhoud of renovaties, maar ook het kleine tuinwerk word gewaardeerd. Daarbij geven we een persoonlijk tintje aan ons werk door de unieke uitstraling en professioneel ouderwets vakmanschap. 

Het project 

Voor dit project hebben onze hoveniers een verwaarloosde achtertuin omgetoverd. We komen langs om de tuin te bekijken en te meten. Samen lopen we door de tuin om samen de wensen voor de tuin te bespreken. Vervolgens zal je samen met een ontwerper een ontwerp maken voor de tuin. Nadat de tuinontwerp is gemaakt wordt er ook gelijk een kostenplaatje opgestuurd met wat de totale tuinaanleg gaat kosten. Dit is heel handig, zo ziet u direct of de ideale tuin binnen het budget past. 

Kwaliteit 

Tuinaanleg kan op verschillende manieren worden gedaan. De hoveniers beginnen met inmeten van de tuin. Na het meten beginnen de hoveniers met de grondwerk. De tuinaanleg start met het leggen van de bestratingen en plaatsen van hekwerk. Van een verwaarloosde achtertuin met veel wilderige beplanting en onkruid, hebben we de tuin omgetoverd waarin veel zitruimte is gecreërd. De tuin hebben we betegeld en op bepaalde plekken hebben we een verhoogde border gemaakt om de tuin een mooie groene uitstraling te geven.