Strakke oudhollandse tuin Benschop regio, Lopik Utrecht

In de omgeving van de Benschop kun je terecht bij van Zijl Tuinen voor een compleet aanbod in tuindesign en ontwerp. Ons hoveniersbedrijf richt zich in de regio op verschillende aspecten van het vak. Niet alleen onderhoud of renovaties, maar ook het kleine tuinwerk word gewaardeerd. Daarbij geven we een persoonlijk tintje aan ons werk door de unieke uitstraling en professioneel ouderwets vakmanschap. 

Het project 

In Benschop heeft Van Zijl Tuinen een strakke oudhollandse tuin weten te creëren. In een tuin die voornamelijk uit stoeptegels bestond is er radicaal gerenoveerd. Er bevind zich in de tuin een verlichting systeem van in-lite en een zonnescherm op een eikenhouten pergola.

Kwaliteit

Onze hoveniers hebben een nieuwe hardhouten beschoeiing geplaatst met daarop een geïmpregneerde schutting in de vorm van schermen van 180x180cm. Er is een eikenhouten pergola gemaakt met daarop een zonnenscherm om zo een gezellige zitplek te creëren waarbij je uit de zon kunt zitten.  De bestrating bestaat uit oudhollandse tegels gecombineerd met gebakken klinkers. Door dit te combineren met vaste planten en groen blijvende winterharde laurier hagen word er een leuk beeld geschept. Ook is de gehele tuin voorzien van automatische beregening en is er een verlichtings plan van in-lite verwerkt.