Tuin aanleg Ijsselstein regio Utrecht

In de omgeving van Ijsselstein kun je terecht bij van Zijl Tuinen voor een compleet aanbod in tuindesign en ontwerp. Ons hoveniersbedrijf richt zich in de regio op verschillende aspecten van het vak. Niet alleen onderhoud of renovaties, maar ook het kleine tuinwerk word gewaardeerd. Daarbij geven we een persoonlijk tintje aan ons werk door de unieke uitstraling en professioneel ouderwets vakmanschap. 

Het project 

Voor deze project hebben we een achtertuin omgetoverd. We komen langs om de tuin te bekijken en te meten. Samen lopen we door de tuin om samen de wensen voor de tuin te bespreken. Vervolgens zal je samen met een ontwerper een ontwerp maken voor de tuin. Tijdens dit project hebben we de ontwerp samen met de bewoners geheel naar hun smaak ontworpen. Nadat de tuinontwerp is gemaakt wordt er ook gelijk een kostenplaatje opgestuurd met wat de totale tuinaanleg gaat kosten. dit is heel handig, zo ziet u direct of de ideale tuin binnen het budget past. 

Kwaliteit 

Nadat het ontwerp is goedgekeurd door de bewoners beginnen de hoeveniers met het inmeten van de tuin voor het begin van de grondwerk. De tuinaanleg start met het leggen van de bestratingen en plaatsen van hekwerk. De bewoners wilde een moderne tuin met als doel een simpele, moderne en rustige tuin te creëren. De tuin is betegeld met gebakken klinkers en schellevis betonnen tegels. De tuin bestaat uit een houten veranda, een houten schuurtje en houten achterdeur. In de tuin is er veel beplanting aangelegd en helder groene gras.