Een tuin met een frisse uitstraling

Tuin aanleg regio Nieuwegein, Lopik en Utrecht

In de omgeving van Nieuwegein kun je terecht bij van Zijl Tuinen voor een compleet aanbod in tuindesign en ontwerp. Ons hoveniersbedrijf richt zich in de regio op verschillende aspecten van het vak. Niet alleen onderhoud of renovaties, maar ook het kleine tuinwerk word gewaardeerd. Daarbij geven we een persoonlijk tintje aan ons werk door de unieke uitstraling en professioneel ouderwets vakmanschap. 

Het project 

Voor deze project hebben we een verwaarloosde tuin gerenoveerd. Voor een tuinaanleg komen we langs om de tuin te bekijken en te meten. Samen lopen we door de tuin om samen de wensen voor de tuin te bespreken. Vervolgens zal je samen met een ontwerper een ontwerp maken voor de tuin. Nadat de tuinontwerp is gemaakt wordt er ook gelijk een kostenplaatje opgestuurd met wat de totale tuinaanleg gaat kosten. Dit is heel handig, zo zie je direct of de ideale tuin binnen het budget past. 

Kwaliteit 

Tuinaanleg kan op verschillende manieren worden gedaan. De hoveniers beginnen met inmeten van de tuin. Na het meten beginnen de hoveniers met de grondwerk. De tuinaanleg start met het leggen van de bestratingen en plaatsen van hekwerk of het aanleggen van bijzondere elementen zoals een vijver. Voor deze tuin hebben de hoveniers de grond deels bestraat met natuurstenen en cortenstaal. Een klein stukje grond hebben de hoveniers beplant met lage planten. De hoveniers hebben groene hoge heggen geplaatst voor het hekwerk om de tuin een frisse uitstraling te geven. De indeling van de tuin zorgt voor een moderne en strakke tuin.