Het laatste nieuws

Rustieke tuin Uitweg

Eind september zullen wij beginnen aan dit mooie en grote project. Het maken van..

Rustieke tuin Uitweg

Nieuwe Kubota Minigraver

Enige tijd terug hebben wij ons machinepark uitgebreid met deze aanwinst! Een pr..

Nieuwe Kubota Minigraver

Tuin aanleg IJsselstein

Onze hoveniers hebben in IJsselstein weer een mooie voortuin aangelegd. Door geb..

Tuin aanleg IJsselstein
Meer

Wilt u ook een exclusieve tuin?

De laatste jaren heeft het hoveniersvak een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Waar vroeger nog werd opgekeken van het gebruik van betongaas, is dat tegenwoordig bijna vanzelfsprekend. Maar Van Zijl Tuinen heeft ook kennis van andere materialen zoals Cortenstaal, RVS en Natuursteen. Zo combineren wij uw tuinwensen met onze kennis om tot het mooiste resultaat te komen. 

Wij voeren de opdracht altijd uit in eigen beheer. Veranderingen in uw wensen kunnen wij zo snel doorvoeren. Daarnaast zullen wij voorkomen dat we door uw huis moeten met materiaal. Als we niet achterom kunnen, schakelen we een kraan in om alles over de schutting of het huis in de tuin te tillen.

Wat doet Van Zijl Tuinen?

  • Vijveraanleg, zowel strakke, moderne vijvers als natuurlijke vijvers.
  • Houtwerk, denk hierbij aan schuttingen, poortdeuren, prieëlen, beschoeiingen, zonweringen, vlonders, hekwerken en tuinhuisjes.
  • Inrichten van speelterreinen met speeltoestellen, valdempingen, boomschors of het aanleggen van kunstgras.
  • Sierbestrating, denk hierbij aan gebakken klinkers, natuursteen of een mooie betontegel. 
  • Grondwerk voor grondverbetering, spitten van gazon of border, uitgraven van vijvers etc. Ook doen wij groot machinaal grondwerk met een graafmachine en/of shovel.

Tuinhuis en prieel

Tuinhuisjes en prieëlen worden door Van Zijl Tuinen samen met u ontworpen en ter plaatse bij u gemaakt. Zo voldoet een tuinhuis of prieel altijd aan uw wensen. Wij werken met verschillende materialen waardoor er talloze mogelijkheden zijn.
Wilt u hardhout of geïmpregneerd? Een plat dak of een punt dak met dakpannen? Vraag naar de mogelijkheden. Ook het isoleren van een tuinhuis of schuur is mogelijk bij Van Zijl Tuinen.

Machinepark

Van Zijl Tuinen beschikt over een machinepark van zowel kleine als grote machines. Hierdoor kunnen wij uw wensen vakkundig en snel uitvoeren.

Volwassen uitstraling

Wij vinden het belangrijk dat een tuin na de aanleg 'volwassen' is. U hoeft dus niet jaren te wachten tot alle plantvakken dichtgegroeid zijn. Door het gebruik van volle planten en bomen krijgt uw tuin een volwassen uitstraling.

Laatste projecten

Meer
Van Zijl Tuinen

Direct persoonlijk advies? Bel: 06 - 47 43 62 60
Ma t/m vr 7:30 t/m 17:00

Ook een exclusieve en moderne tuin?

Wij helpen u graag!

Vraag hier uw offerte aan!